(Switch to English)

Restaurantbranchen er blandt de hårdest ramte af Coronakrisen. Brdr. Krüger’s nye initiativ #ChefSupport, skaber øjeblikkelig støtte til lokale restauranter.

En støtte som du også kan nyde godt af.

30% af dit køb her på brdr-kruger.com får du nu retur som gavekort til restauranter, som har været med til at bane vejen for stærk madkultur i Danmark, heriblandt Michelin-stjernede Noma, Relæ og Alouette.

Læs hvordan herunder.

Fælles værdier.

“Som dansk møbelproducent opfatter vi et værdifællesskab med de ildsjæle, som brænder for deres håndværk og sætter Danmark på verdenskortet med deres visioner.
Mens restauranter er blandt dem som er særligt ramt i denne tid, er vi (7-9-13) ikke lige så påvirket endnu, og har lidt kapacitet til hjælpe. Det handler om at forsøge at gøre hvad man kan.”

-Julie Krüger, medejer af Brdr. Krüger.

Øjeblikkelig støtte.

Brdr. Krüger har tidligere udviklet møbler til flere toneangivende restauranter, som den prisvindende ARV Stol til noma, samt til Inua og Kadeau. Sidstnævnte gik for nylig konkurs med Coronakrisen som tungen på vægtskålen.
Pga. den akutte situation overføres pengene til restauranten umiddelbart efter køb, hvilket betyder: Nu, når det er mest nødvendigt. Tidspunktet for gavekortets indløsen, arrangeres i dialog mellem kunde og den valgte restaurant.

Støtte til dem som baner vejen.

”Det er en livstruende situation for dansk gastronomi. Vi mener det er vigtigt at de pionerer, som har været med til at udvikle Danmark til én af verdens førende destinationer for gastronomi skal overleve. Det vil komme os alle til glæde og gavn, at de kan fortsætte med at udvikle dansk madkultur og tiltrække turister og opmærksomhed.”

-Jonas Krüger, medejer og Kreativ Direktør i Brdr. Krüger.

Sammen med MAD.

I samarbejde med nonprofitorganisationen MAD, faciliteres kontakten til restauranterne. MAD-konceptet handler om at støtte restaurantmiljøet til at gøre en positiv forskel.

Melina Shannon-DiPietro, Adm. Direktør i MAD udtaler:
”Når vi står overfor COVID-19, fortsætter restaurantbranchen med at inspirere os, når de med handlekraft og generøsitet finder nye måder at servicere deres lokalsamfund på. Brdr. Krüger handler også med fællesskabsånd, når de med ansvarlighed kommer på en kreativ ny idé til at støtte, i denne tid med hidtil usete alvorlige udfordringer. Vi værdsætter deres gode initiativ og partnerskab.”

Hvad gør jeg?
-Her er en guide:

Køb.
For hvert onlinekøb her på brdr-kruger.com får du 30% retur i form af gavekort.
Her er et eksempel: Du køber et Bølling Bakkebord til normal vejl. pris 4.095 kr. (inkl. moms). 30% = 1.228 kr. Du kan altså spise for 1.228 kr. på en toprestaurant. Ikke noget hokuspokus. Reel støtte, som kommer både dig og restauranten til gode. Beløbet vil fremgå i processen ved stadiet ”proceed to checkout”.

Vælg restaurant.
I løbet af processen vælger du fra en liste over deltagende restauranter, det sted som du ønsker dit personlige gavekort kan indløses hos.
Du kan enten vælge fra en drop-down liste eller ved at skrive restaurantens navn i notefeltet. Kun navne fra ovenstående listen er gældende.

Øjeblikkelig overførsel.
Så snart Brdr. Krüger modtager din betaling, overføres 30% til restauranten; nu hvor der mest brug for det.
Restauranten modtager også dine opgivne kontaktoplysninger og ordrenummer, så de kan sender dig en skriftlig bekræftelse.

Bordreservation.
Bordreservation arrangeres nu direkte mellem dig og restauranten. Oplys restauranten i god tid om dit gavekort.

Afregning.
Ved afregning modregnes dit tilgodehavende. Bon appetit!

Handelsbetingelser.
Gavekortet kan hverken helt eller delvist udbetales kontant.
Brdr. Krügers normale handelsbetingelser er gældende for møbler, mens gavekortet pålægger den valgte restaurants handelsbetingelser.
Brdr. Krügers kan ikke holdes ansvarlig for evt. reklamation e.l. vedr. gavekortet og henviser til dialog med den pågældende restaurant. Ligeledes hvis restauranten lukker inden gavekortet er benyttet, kan Brdr. Krüger ikke holdes ansvarlig.

Er du i tvivl?
Skriv en mail til os på info@brdr-kruger.dk eller ring på hverdage mellem kl. 09-16 på telefon 39 56 15 55.

Håber at initiativet spreder sig.

Brdr. Krüger ønsker hermed at opfordre andre virksomheder til at støtte op om initiativet, så der i fællesskab kan genereres flere midler til flere restauranter.

Se flere af vores håndlavede møbler her